DM i skoleskak for hold

Nørre Aaby Skole har før afholdt fynsmesterskaber i skoleskak. Nu gælder det danmarksmesterskabet.
Foto: John Fredy

DM i skoleskak for hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nørre Aaby: I weekenden den 19. - 21. april dyster skoleelever fra hele landet om at blive danmarksmestre i holdskak. Det sker på Nr. Aaby Skole.

- Vi glæder os rigtig meget til at være værter for stævnet. Der kommer over 200 spillere og 100 forældre og ledere, så der bliver fuldt hus og gang i den. For selvom mange tror, at skak er en nørdet ting for stille og indadvendte drenge, så vil man i weekenden kunne se, at det er langt fra virkeligheden, siger John Dahlberg, skakleder på skolen.

Danmarksmesterskabet i weekenden er for fire-mands hold, så det kræver, at en klub har fire gode spillere og ikke bare én stjerne, hvis den skal klare sig godt.

Alle, der deltager, har kvalificeret sig i lokale turneringer, og Nørre Aaby er flot repræsenteret.

- Sidste år blev klubben danmarksmester i gruppen op til 10. klasse og nummer to i gruppen op til 6. klasse. De har også kvalificeret sig i år, og jeg ved, at de er godt forberedt, så jeg krydser fingre, siger John Dahlberg.

Til stævnet vil der også blive spillet fodbold, badminton og lynskak mellem kampene.Alle er velkomne til at komme og se på, så længe spillerne ikke forstyrres.

DM i skoleskak for hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce