DGI Fyn i samlet lokal flok


DGI Fyn i samlet lokal flok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Argumenter har ofte større gennemslagskraft, når de kommer fra en stor flok i stedet for en lille.

Det er en af baggrundene for de område-udvalg, DGI Fyn er i gang med at etablere rundt om i de 10 fynske kommuner.

Middelfart er blandt de første på banen, og her dækker område-udvalget over 14 gymnastikforeninger samt nogle efterskoler.

- Det giver os muligheden for at skabe fælles arrangementer på tværs af foreningerne og på den måde løfte i flok. Men det betyder da også, at vi har en fælles stemme, når vi vil henvende os til kommunen, siger Malene Sloth, der er formand for gymnastikafdelingen i KIF Middelfart.

Det er de store foreninger som Fjelsted/Harndrup, Nørre Aaby og altså KIF Middelfart, der har leveret medlemmer til udvalget.

Og det er helt i tråd med de hensigter, DGI Fyn har for udvalgene.

- Vi tror på den dynamik, der kan være i at have et netværk på tværs af foreningerne. Der er en masse erfarings-udveksling, der bliver lettere. Det vil også være en styrke i forhold til uddannelse og kurser, fordi det kan blive lettere af skaffe nok kursister til at afvikle noget lokalt i stedet for at skulle udenbys, siger Bjarne Stenhøj, der er DGI Fyns idrætskoordinator for gymnastik.

Malene Sloth fra KIF Middelfart glæder sig over initiativet.

- Store arrangementer som gymnastikskolen og forårsopvisningen i Lillebæltshallen kunne ligge i det regi. Og så har der været snak om at lave et fælles hold til landsstævnet i Holbæk næste år, siger hun.

DGI Fyn i samlet lokal flok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce