Den forhenværende Middelfart-borgmester har fået det bedre og har besluttet alligevel at stille op til kommunalvalget for Socialdemokratiet. Borgmester vil han ikke være igen.

Middelfart: I sidste uge lagde Socialdemokratiet i Middelfart Kommune sig fast på, hvilke kandidater man stiller med til kommunalvalget. På listen optrådte Steen Dahlstrøms navn ikke.

Det blev taget som udtryk for, at han, borgmester gennem næsten 32 år, i en alder af 66 år var færdig med lokalpolitik, men det viser sig ikke at være tilfældet.

Steen Dahlstrøm genopstiller alligevel. Han er stadig sygemeldt med stress, men har fået det så godt, at han i sidste øjeblik har besluttet, at han gerne vil vende tilbage til byrådsarbejdet. Han er ikke til disposition for interview. I en pressemeddelelse siger han om sit overraskende comeback:

- Det var en rigtig beslutning at forlade borgmesterposten, for det kan jeg ikke længere klare. Og fordi Johannes Lundsfryd både er den perfekte afløser og fremtidens mand for ikke bare Socialdemokratiet men hele Middelfart Kommune. Men jeg kan også mærke, at jeg har mere at byde på, og derfor vil jeg gerne fortsætte i en mere tilbagetrukken rolle. Selv om jeg stadig er i behandling for stress, kan jeg mærke, at det går så hurtigt fremad, at jeg er klar til melde mig på banen, siger Steen Dahlstrøm.

Snart tilbage

Han er indstillet på at få en sekundær rolle i valgkampen, hvor han står opført som nummer 27 på den socialdemokratiske liste. Målet er at blive menigt medlem af byrådet.

Johannes Lundsfryd, der har afløst ham som borgmester, glæder sig over Steen Dahlstrøms beslutning:

- Steen har masser af erfaring, som kan komme både os i gruppen og borgerne til gode, siger han.

Steen Dahlstrøm regner med at blive raskmeldt i nærmeste fremtid.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
10
Mandag er Dahlstrøm tilbage: - Det har gjort godt

Mandag er Dahlstrøm tilbage: - Det har gjort godt

Lokalredaktør: Dahlstrøms comeback skaber forvirring

Lokalredaktør: Dahlstrøms comeback skaber forvirring

3
Slut med politik: Steen Dahlstrøm genopstiller ikke

Slut med politik: Steen Dahlstrøm genopstiller ikke