Byrådsmedlemmer får smartphone

Byrådspolitikerne vil som noget nyt få udleveret en smartphone. Arkivfoto

Byrådsmedlemmer får smartphone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hidtil har byrådsmedlemmerne i Middelfart Byråd fået tilskud til brug af telefon. Den ordning ændres nu til, at de får en smartphone.

Middelfart: Når det nye Middelfart Byråd begynder til januar, vil de 25 medlemmer træde længere ind i den digitale verden.

Forstået på den måde, at hvert medlem vil får udleveret en smartphone, som vil give dem mulighed for at komme på kommunens systemer. Dermed behøver de ikke længere først sætte sig foran en computer.

Ordningen betyder også, at der ikke længere er grundlag for at uddele telefontilskud, og det bortfalder dermed.

Benytter byrådsmedlemmerne telefonen i privat i privat øjemed, vil de blive beskattet. Justeringen af telefonordningen medfører samlet set ikke flere udgifter.

Foruden telefonen får man som byrådsmedlem også udleveret en bærbar pc, standardprinter med patroner og computerskærm med mus og tastatur, og ligeledes stilles der en internetforbindelse til rådighed på hjemmeadressen.

Når et medlem forlader byrådet, skal vedkommende levere udstyret tilbage til kommunen. Alternativt kan medlemmet vælge at købe det til en restværdi, som kommunens it-afdeling fastsætter.

Byrådsmedlemmer får smartphone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce