Burgerspisere har stemt: Café Razz har Fyns bedste burger

Café Razz er af sine kunder blevet stemt ind som den café på Fyn, der har de bedste burgere. Nu er caféen gået videre i konkurrencen om at have Danmarks bedste burger. Det er opdagdanmark.dk, der afholder konkurrencen, hvor man sender en sms for at stemme. Foto: Café Razz

Burgerspisere har stemt: Café Razz har Fyns bedste burger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Razz har placeret sig klart i toppen i konkurrencen om Fyns bedste burger. Nu er caféen videre til afstemning om at blive landets bedste.

Middelfart: Burgerelskerne har talt: Café Razz har øens bedste burger. Eller det vil sige, at de har stemt, og her lagde caféen på havnefronten sig i spidsen med 995 stemmer med mere end 70 stemmer ned til nummer to. Det er opdagdanmark.dk, der afholder konkurrencen, der afgøres ved, at brugerne selv sender stemmer ind via sms.

På Café Razz er ejeren Rasmus Jørgensen taknemmelig for at have modtaget så stor opbakning.

- Det er at få et skulderklap, og at folk værdsætter personalets indsats. Vi har sagt til kunderne, at de kunne stemme på os, hvis de havde lyst. Det er da sjovt at være med i, og at vi kan blande os med de bedste, siger café-ejeren.

Sidste år blev der langet 27.500 burgere over disken på Café Razz, og de fleste var bacon-cheese burgere.

Videre i konkurrencen

Nu er Café Razz gået videre til afstemningen om Danmarks bedste burger, hvor der nu kan stemmes blandt mange caféer fra hele landet.

Hvordan det kommer til at gå, har Rasmus Jørgensen ingen anelse om, men han er glad for at være med i feltet.

- Vi vil gøre det samme som sidst, altså opfordre vores kunder til at stemme, og vi vil igen gøre opmærksom på det på vores facebookside, siger Café-ejeren, der har fået ros fra en amerikaner for sine burgere, der endda omtalte dem som "The worlds best".

Det er ikke en bestemt burger, der er stemt om, men det er hele burgerkonceptet, der stemmes på, når man sender en sms til Opdag Danmark for at afgive sin mening.

Om Café Razz' burgere også er landets bedste, finder vi ud af, når afstemningen slutter i næste uge. Onsdag den 18. september klokken 12 lukker afstemningen. Du kan se mere på opdagdanmark.dk.

Burgerspisere har stemt: Café Razz har Fyns bedste burger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce