Bud efter billetter til jubilæumsfestival

Strib Vinterfestival fortsætter med at udvide det folkemusikalske repertoire med andre genrer og har hyret Hanne Boel som et af trækplastrene ved næste års jubilæumsfestival.

Bud efter billetter til jubilæumsfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et større og større stænk af pop og blues har gennem årene suppleret folkemusikken og gjort Strib Vinterfestival i stand til at holde fast i publikum. Allerede nu ligger billetsalget til næste festival 30 procent foran forgængeren.

Strib: Strib Vinter Visefestival droppede allerede efter to år ordet "vise" og har siden kun heddet Strib Vinterfestival. Det skete i erkendelsen af det relativt beskedne udbud af visesangere og publikum til den type musik. Og især gennem de senere år har festvialen yderligere udvidet det musikalske repertoire til også at omfatte blues og pop for at tiltrække et bredere publikum.

- Det handler selvfølgelig om overlevelse. Vi skal sælge nogle billetter for at have råd til den høje kunstneriske kvalitet, vi altid går efter, forklarer Jørgen Rahbek, som samtidig kan afsløre, at forsalget til den 30. udgave af Strib Vinterfestival, som finder sted den 8.-11. februar 2018, allerede ligger 30 procent højere end 2017-salget, efter det kun har været i gang i to uger.

- Det er vi selvfølgelig stolte over. Vi har købt musik for godt en halv million kroner til jubilæumsfestivalen. Det er kun en smule mere, end vi plejer. Men vi har været heldige og dygtige til at sikre os nogle meget fine navne for de penge, siger Jørgen Rahbek.

Linnet, Boel og Falch

Øverst på plakaten i 2018 står blandt andet Anne Linnet, Allan Olsen Trio, Michael Falch, Hanne Boel og Jonah Blacksmith Trio.

Traditionen tro vil der blive spillet musik fra fire scener - to store med plads til hver 800 publikummer i henholdsvis Hal 1 og Hal 2 på Strib Skole samt Caféscenen og Den Irske Pub. I alt omfatter festivalen over 100 koncerter i løbet af de fire dage.

Og så tyvstarter den traditionen tro med koncert i Strib Kirke om torsdagen forinden med Christian Alvad og Anna Wirsén.

Bud efter billetter til jubilæumsfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce