Bubbas risikerer kæmpebøde: Får næppe konsekvenser for alkoholbevilling

Mike Juhl Jensen regner ikke selv med, at sagen om 16 anklager om lovovertrædelser vil få betydning for stedets nuværende bevilling. Arkivfoto: Peter Leth Larsen

Bubbas risikerer kæmpebøde: Får næppe konsekvenser for alkoholbevilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendes Mike Juhl Jensen fredag skyldig i gentagne gange at have overtådt restaurationsloven i Middelfart, er det langtfra sikkert, at det får konsekvenser for Bubbas' nuværende bevilling.

Middelfart: Fredag falder der dom i sagen, hvor Mike Juhl Jensen, tidligere ejer af Bubbas Bar & Natklub, er anklaget for 16 forhold om overtrædelser af restaurationsloven. Anklageren kræver ham idømt bøde på 114.100 kroner.

Natklubben har en midlertidig bevilling, som skal genbehandles i januar, men kendes Mike Juhl Jensen skyldig i anklagerne, får det næppe indvirkning på bevillingen, siger bevillingsnævnets formand.

- Jeg kan ikke umiddelbart se, det får konsekvenser. Det er to forskellige processer. Det er retssystemet, der kører en proces for sig, mens vi kører en anden, siger borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, formand for bevillingsnævnet.

Mig bekendt har vi ikke en domspraksis i forhold til, at en nuværende ejer skal bøde for, hvad den tidligere ejer har gjort.

Det er mors bevilling

Desuden står bevillingen ikke længere i Mike Juhl Jensens navn. Bubbas genåbnede i december efter at være lukket og gået konkurs i august, men nu med Mike Juhl Jensens mor som indehaver og med den tidligere natklubejer som ansat.

- Vi har at gøre med to forskellige ejere, og mig bekendt har vi ikke en domspraksis i forhold til, at en nuværende ejer skal bøde for, hvad den tidligere ejer har gjort, siger Johannes Lundsfryd Jensen.

Mike Juhl Jensen regnede fredag efter retsmødet heller ikke med problemer for bevillingen.

- Det er ikke min bevilling længere, og vi har fået fuldstændig styr på det hele. Vi har ikke haft en eneste episode igennem december, så nej, det er jeg ikke nervøs for, sagde han.

Bubbas fik i december en midlertidig 02-bevilling, hvilket betyder ophør af al alkoholudskænkning efter klokken to. Bevillingen genbehandles i denne måned, men der er endnu ikke fastsat en dato, oplyser Johannes Lundsfryd Jensen.

Bubbas risikerer kæmpebøde: Får næppe konsekvenser for alkoholbevilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce