Bryggeri crowdfundede 300.000 kroner: Nu skal gammelt gærrum renoveres

Indslev Bryggeri gik i april 2017 i gang et crowdfoundet projekt, som skulle skaffe penge til renoveringen af et gammelt gærrum, som i årevis har været spærret af. Eneste adgangsvej er gennem et lille hul i væggen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Bryggeri crowdfundede 300.000 kroner: Nu skal gammelt gærrum renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er lykkedes Indslev Bryggeri at finde 300.000 kroner til renovering af gammelt gærrum og gamle kar.

Indslev: Det er efterhånden mere end et år siden, at Indslev Bryggeri søsatte et større crowdfunding-projekt i håbet om at indsamle penge nok til at give et gammelt gærrum en kærlig overhaling. Mange har siden doneret større eller mindre beløb, og derfor står bryggeriet nu med 300.000 kroner til renoveringen.

Direktør for Indslev Bryggeri, Anders Busse Rasmussen, fortæller, at bryggeriet nu er gået i gang med at indhente tilbud til renoveringsarbejdet.

- Der er endnu ingen dato på, hvornår vi forventer, det er færdigt, men indenfor et års tid kan der begynde at tegne sig noget, siger han.

Penge nok

Da crowdfunding-projektet blev skudt i gang i april 2017 under navnet "Sammen bryder vi muren" var målet at indsamle 430.000 kroner til renoveringsarbejdet inden årets udløb, men da nytåret nærmede sig havde bryggeriet "kun" fået 230.000 kroner i kassen. Derfor blev indsamlingen forlænget med yderligere to måneder, og her blev yderligere 70.000 kroner doneret.

Pengene blev dog ikke givet som rene donationer, men fungerede som en konkret forudbetaling på nogle fadlagrede øl, som bryggeriet allerede var begyndt at producere, og som det nye rum også skulle bruges til.

Selv om målet om de 430.000 kroner ikke blev nået, fortæller Anders Busse Rasmussen, at bryggeriet har penge nok til at udføre renoveringsarbejdet.

Indtil nu har kun de dele af Indslev Bryggeris bygninger, som har været nødvendige, gennemgået en renovering. For år tilbage opdagede personalet på bryggeriet et hul i en mur på det gamle loft, og her viste der sig at være placeret et gammelt gærrum med tre kar.

Det er det rum, som de crowdfundede midler skal finansiere renoveringen af.

Bryggeri crowdfundede 300.000 kroner: Nu skal gammelt gærrum renoveres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce