Brugsforening med stort overskud


Brugsforening med stort overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart og Omegns Brugsforening kom ud af 2008 med et overskud på fem millioner kroner. Det er 1,3 millioner kroner mindre end rekordresultatet i 2007.

Alligevel var det en tilfreds direktør Ole Jakobsen, som bød medlemmerne velkommen på generalforsamlingen i aftes. Fem millioner er nemlig den næstbedste indtjening i foreningens over 100-årige historie.
Tallene skal samtidig ses i lyset af finanskrisen, som satte ind sidst på året og de stadig flere discountbutikker, der åbner i Middelfart.
Alene på Brovejen er Lidl, Kiwi Minipris, en ny Fakta og Rema 1000 kommet til indenfor de sidste år.
Det er lykkedes Kvickly og Superbrugsen i Strib at bevarer deres popularitet blandt de prisbevidste kunder ved at sænke priserne.
Det ses af regnskabet, som fortæller om en nedgang i bruttofortjenesten for de to butikker på i alt en million kroner i 2007.
- Vi har musklerne til at spille med, når folk vælger at kikke mere og mere intenst på prisskiltet. Og det er jo blandt andet en af følgerne af finanskrisen, fortæller Ole Jakobsen.
Kvickly har netop moderniseret varehuset for 13 millioner kroner. Forrige år fik Superbrugsen en overhaling, så forude venter ikke de store investeringer.
Strategien vil fortsat være at have fokus på priserne og samtidig sikre Kvicklys traditionelle brede udbud af varer.
- Mange vælger i dag at sammensætte deres indkøb som et miks af discountvarer, højkvalitetsvarer og bæredygtige produkter. Og så behøver du kan at handle et sted, hvis du køber ind i Kvickly, siger Ole Jakobsen og ærgrer sig over, at kæden har droppet deres gamle slogan.
Han forventer et driftsresultat i år på samme niveau som sidste år.
Foreningen har tidligere meldt ud, at de gerne vil åbne en Superbrugs i Skrillinge. Og det ønske eksisterer stadig, selv om byudviklingen i øjeblikket er gået lidt i stå i det område.

Brugsforening med stort overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce