Bro-succes koster kassen

Bridgewalking har rundet gæst nummer 25.000 og er blevet en langt større succes end forudset. Arkivfoto.
Foto: Michael Bager

Bro-succes koster kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Bridgewalking på den gamle lillebæltsbro har haft langt flere gæster end budgetteret, er Middelfart Kommune endnu ikke sikker på, at den undgår et underskud på attraktionen i år.

Normalt tager vi ikke imod jer med presse, vin og alt det her, når I kommer ned, og det er heller ikke, fordi at I er fra Banedanmark. Nej, det er, fordi at der blandt jer er bridgewalker nummer 25.000. Og det skal jo fejres.

Sådan lød ordene fra Knud E. Ø. Jeppesen, der er Bridgewalkingchef, da han tog imod en gruppe på fem medarbejdere i Banedanmark efter en gåtur i højere himmellag. De brugte nemlig deres årlige firmaudflugt på at bridgewalke over Lillebæltsbroen, og blandt dem var altså bridgewalker nummer 25.000.

Et tal der er langt højere, end hvad folkene bag Bridgewalking havde regnet med.

- Vi havde håbet på 21.000 gæster, så vi er jo glade for, at vi torsdag middag kunne sende nummer 25.000 op på broen, siger Martin Albertsen, der er stabschef i Middelfart Kommune.

Men selvom man jo umiddelbart kun kan glæde sig over de gode besøgstal, har det alligevel skabt lidt problemer for attraktionen.

- Vi har fået betragteligt flere gæster, end vi havde forventet, men vi har også haft flere udgifter end forventet, siger Martin Albertsen.

- Hvordan er økonomien?

- Det har vi ikke et overblik over endnu. Vi er stadig ved at opgøre de sidste tal. Jeg regner ikke med, at det giver et underskud, men vi ved det ikke endnu, siger han.

Bro-succes koster kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce