Greg Russel & Ciaran Algar er efterårets første koncert på Kulturøen i Middelfart. Der er gratis adgang.

Middelfart: Foreningen GUF blænder op for efterårets første koncert på Kulturøen i Middelfart tirsdag 12. september klokken 20. Det er duoen Greg Russell på sang og guitar samt Ciaran Algar på violin og backingvokal, der spiller. 

Duoen udgav deres debutalbum "The Queen's Lover" i 2012 og vandt "BBC Radio 2 Young Folk Award" i 2013, ligesom de året efter vandt en BBC Radio 2 "Horizon Award" for bedste gennembrud. Mellem alt det har den britiske duo turneret flittigt og er hurtigt blevet et af de meste efterspurgte nye navne på den engelske folkscene.

De har allerede optrådt på nogle af de største engelske folkfestivaler (Cambridge Folk Festival og Fairport's Cropredy Convention), og de fik deres danske debut på Tønder Festival 2015. Også på dette års Tønder Festival har de fået genvalg, og det er kun de færreste musikere forundt. På scenen udstråler de på trods af deres unge alder en selvsikkerhed og en indbyrdes forståelse. 

Koncerten arrangeres i samarbejde med Middelfart Bibliotek, og der er gratis adgang. Men billetter skal bestilles på GUF-strib.dk. /EXP