Bridgewalking: Sne og is stopper ikke vandring på broen

Sne og is forhindrer ikke bridgewalking i at fortsætte.
Foto: Michael Bager

Bridgewalking: Sne og is stopper ikke vandring på broen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snoghøj: Advokaten til naboerne til Bridgewalking Lillebælt på den jyske side har bedt om dokumentation for, at der ikke kan falde is ned over hendes klienters ejendomme fra gangbroen til attraktionen.

- Hvis hun henvender sig til os, skal vi selvfølgelig gerne dokumentere, hvordan vi vil håndtere det, siger chef for Bridgewalking Lillebælt Knud E. Jeppesen.

Advokaten har bedt Fyns Politi sikre sig, at den dokumentation foreligger i sagsbehandlingen og af forlystelsens permanente tilladelse.

Bridgewalking Lillebælt har tilladelse til at gå på broen også i frostvejr, så skulle man have lyst til en vintertur i kulden, er det muligt at tage sig en sådan.

- Vi skal blot sikre os, at der ikke er is på gangbroen, som kan falde ned, som følge af, at der er gæster på broen, siger Knud Jeppesen.

Bridgewalking Lillebælt har en aftale med Middelfart Kommunes entreprenørafdeling, der sørger for, at der ryddes sne på gangbroerne.

- Og inden vi har gæster på broen, bliver attraktionen kontrolleret. Dette skal gøres minimum en gang i døgnet, såfremt der er ture den pågældende dag, oplyser Knud Jeppesen.

To mand rydder

|Om vinteren skal den person, der forestår kontrollen, holde øje med sne og isdannelser.

- Er der optræk til snevejr, holder vi ekstra øje med, om sneen lægger sig på gangbroerne. Såfremt der er risiko for det, sætter vi vort sneberedskab til at rydde for sne, siger bro-chefen.

Hvis der skulle opstå isdannelser, skal isen fjernes, før man må gå på broen.

- Vi kan også vælge at lade isen være, men så må gangbroerne ikke anvendes til bridgewalking, siger han.

Der er altid to personer i gang, når der skal ryddes sne på broen. Den ene rydder sneen, og den anden person går på arealet neden under og har til opgave at stoppe for snerydningen, når der er trafik på broen.

- Hvis vi skal rydde sne i nærheden af vores naboer, kontrollerer vi, at der ikke er nogen personer i nærheden af snerydningen, siger Knud Jeppesen.

Naboerne har ønsket at se den midlertidige tilladelse til attraktionen, Fyns Politi har udstedt, men har tidligere oplyst, at det ikke var lykkedes dem.

Men tilladelsen er frit tilgængelig i besøgscentret i Middelfart, hvor den er hængt op, så alle kan sikre sig, at der er de fornødne tilladelser til at være på broen, oplyser Bridgewalking Lillebælt.

Bridgewalking: Sne og is stopper ikke vandring på broen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce