Brenderup Højskole åbner Naturens Dag

Naturens dag afholdes i Middelfart den 9. september. Her kunne man blandt andet få et indblik i, hvad der lever under overfladen i Lillebælt.

Brenderup Højskole åbner Naturens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 9. september inviterer kommunen dig ud i naturen - dagen starter på Brenderup Højskole.

Affyr en salonriffel, oplev Onkel Reje fyre syrede rim og røverhistorier af eller besøg "Den allermest hyggelige klub" på Røjle Klint. Der er masser at tage sig til både for børn, unge og voksne, når Naturens Dag løber af stablen i Middelfart den 9. september. Vibeke Nørby, tovholder på Naturens Dag, er da også ret glad for programmet.

- I år finder åbningen af Naturens Dag sted på Brenderup Højskole, hvilket vi jo aldrig har prøvet før, så det glæder jeg mig til. Derudover er der et par børnehaver i Brenderup, som har fundet ud af, at de også gerne vil være med, og lokaludvalget laver noget med boblebomber og colaspringvand, lyder det fra Vibeke Nørby, som synes godt om, når flere aktører slår sig sammen.

- Det fungerer godt, for så kan en hel familie tage af sted sammen, og så er der noget for alle. Så er der ikke nogle, der skal stå og kede sig, siger hun og tilføjer, at en gruppe spejdere og Motionsvennerne har slået sig sammen og laver et arrangement i bunden af Teglgårdsvej.

- Spejderne laver noget for børn, og Motionsvennerne laver noget forsigtig motion, som alle kan være med til. Det er også noget helt nyt noget, lyder det fra Vibeke Nørby.

I løbet af Naturens Dag bliver der afholdt omkring 30 arrangementer i Den Middelfart, Brenderup, Strib og Føns.

Se hele programmet for Naturens Dag i Middelfart på www.naturensdag.middelfart.dk.

Brenderup Højskole åbner Naturens Dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce