Bred enighed: - Hvis vi gør noget ved Walker, kommer vi gerne

I Løsningernes Rum blev der blandt andet debatteret om, hvad man kan gøre, for at gøre Walker til et attraktivt sted for de unge. Foto: Peter Leth-Larsen

Bred enighed: - Hvis vi gør noget ved Walker, kommer vi gerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Løsningernes Rum blev der tirsdag aften blandt andet debatteret, hvorvidt Walker kunne blive et interessant sted for de unge at mødes, hvis de selv gør noget ved det.

Middelfart: En spand maling til forbedring af Walker står til rådighed fra Borgmester Johannes Lundsfryd (S), som sammen med daglig leder på Walker, Anders Thorsted, tirsdag aften nedsatte en malergruppe, der skal være med til at gøre Walker til et sted, de har lyst til at opholde sig.

- Dengang man lavede Walker, kom unge til os i byrådet, og fortalte at de ville have et sted, hvor de kunne være unge. Begejstringen er altid stor i starten, men det er måske nået dertil nu, hvor vi skal italesætte Walker noget mere.

Ifølge en rundspørge, der er blevet lavet på gymnasiet, synes halvdelen af eleverne ikke, at Walker er et fedt sted at mødes, mens den anden halvdel synes, at det er et fint sted at mødes. Dog mener op mod 40 procent af eleverne, at de mangler et sted at mødes som ung i Middelfart.

Sidsel Due, der selv er aktiv bruger af Walker mener, at det er et fedt sted for unge at mødes.

- Det er åbent for alle typer derude. Det er ærgerligt, at det har fået et image af, at det kun er musikalske mennesker, der kommer derude, for det er bestemt også et sted for alle andre.

Gymnasiet i samarbejde med Walker

Daglig leder på Walker, Anders Thorsted, gør også opmærksom på, at de unge selv kan være med til at gøre Walker til et sted, som de har lyst til at opholde sig.

- Hvis man synes, det er kedeligt derude, må man være med til at skabe noget selv derude. Vi er også mange derude, der ikke er musikalske, så der er plads til alle. Det er længe siden, jeg har sagt nej til forslag derude, så hvis I vil noget med ungdomshuset, så gør det anderledes.

Blandt publikum kommer et forslag op om, at man kan lave et samarbejde med gymnasiets festudvalg, da de er gode til at få folk til at dukke op til deres begivenheder. Det er et forslag, der møder stor begejstring fra eleverne, der i stor stil rækker de grønne sedler i vejret som et tegn på, at det er en god idé.

Bred enighed: - Hvis vi gør noget ved Walker, kommer vi gerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce