Boligforening fortæller om nyt byggeri i bymidten

Om cirka et halvt vil Nørre Aabys bymidte tage sig ganske anderledes ud end i dag. Tirsdag den 29. januar klokken 17 i foredragssalen på Eisbjerghus Internationale Efterskole inviterer Boligforeningen Lillebælt til informationsmøde om nybyggeriet. Foto: Boligforeningen Lillebælt

Boligforening fortæller om nyt byggeri i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle er velkomne ved informationsmøde på Eisbjerghus Efterskole den 29. januar.

Nørre Aaby: Boligforeningen Lillebælt er sammen med Middelfart Kommune gået i gang med at forvandle Nørre Aabys bymidte med det gamle rådhus som omdrejningspunkt. Opførelsen af almene lejeboliger på 1. og 2. sal og en ombygning af det gamle bibliotek og banken er ved at tage form. Da det ikke altid er nemt at forestille sig det færdige resultat på så tidligt et tidspunkt, inviterer boligforeningen nu til informationsmøde om nybyggeriet tirsdag den 29. januar klokken 17 i foredragssalen på Eisbjerghus Internationale Efterskole, hvor alle er velkomne.

Om et halvt år vil Nørre Aabys borgere og besøgende kunne opleve et nyt boligområde i centrum af den vestfynske stationsby. Boligforeningen Lillebælt er i gang med at bygge 30 nye lejeboliger i det gamle rådhus, og dér hvor den gamle bank stod. Første skridt var at flytte biblioteket til de nye lokaler i det gamle rådhus' stueetage. Herefter kunne boligforeningen gå i gang med opførelsen af boligerne. Det er boligforeningens hensigt i samarbejde med Middelfart Kommune at skabe et attraktivt boligområde med det formål at tilføre fornyelse og liv til bymidten.

Mange spørgsmål

Byggeriet følges med stor interesse af mange - også nogle, som synes, at byggeriet ligger for langt fremme.

- Som arkitekten bag byggeriet vil vise og fortælle om på informationsaftenen, har det været vigtigt for os, at byggeriet følger de akitektoniske linjer i en typisk stationsby. Det dur jo ikke, at vi med vores byggeri bryder med den overordnede æstetiske plan for by-midten i Nørre Aaby, siger formand for Boligforeningen Lillebælt, Alex Gren i en pressemeddelelse.

Han håber derfor, at så mange som muligt kommer til mødet, så alle interesserede kan få indblik i, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Visioner og fremtiden for Nr. Aaby

På mødet kommer også borgmester Johannes Lundsfryd Jensen (S) og fortæller om kommunens fremtidsvisioner for Nr. Aaby. Ligeledes er det muligt at høre lokalrådet fortælle om, hvilke muligheder der er i og omkring Nørre Aaby.

Efter oplæggene vil der være små stande, hvor man kan spørge nærmere ind til byggeriet, blive skrevet op til boligerne og også kontakte to lokale ejendomsmæglere og blive rådgivet i eventuelt kommende hussalg.

Boligforening fortæller om nyt byggeri i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce