Bogskab fyldt til bristepunktet

Bøgerne om Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg, som Kristina Jørgensen har lagt i byttebogskabet, kan findes på øverste hylde, men du skal være hurtig. Det er først til mølle-princippet. Foto: Kristina Jørgensen

Bogskab fyldt til bristepunktet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gelsted: Det grønne byttebogskab, som for en måneds tid siden blev hængt op i Superbrugsen i Gelsted, er blevet fyldt til bristepunktet med bøger, som beboere fra nær og fjern har bidraget med. Flere af bøgerne kommer helt fra Silkeborg, hvor Kristina Jørgensen bor. Hun har været hjemme på påskevistit og kunne ikke lade være med at tage et par bøger med.

- Mine forældre bor i Gelsted, og så har jeg læst om bogskabet på Facebook og tænkte, at jeg hellere ville donere mine bøger til det end til en genbrugsbutik. Det er nemlig en super god idé, siger hun.

Hun har lagt nogle krimier i skabet, men også et par højtelskede børnebøger, som desværre ikke er faldet i hendes søns smag.

- Hvem kan gå galt i byen med Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg, dem elskede jeg selv som barn, men min søn har ikke gidet, og nu er han 11 år gammel og vil hellere læse science fiktion og fantasy, siger hun.

Så hvis man trænger til lidt boglig inspiration, kan man kigge forbi bogskabet, hvor man kvit og frit kan forsyne sig med en god bog.

Læs også: Dagligbrugsen i Asperup får byttecentral

Bogskab fyldt til bristepunktet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce