Børnevold kan ikke bevises


Børnevold kan ikke bevises

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EJBY: Lægernes erklæringer peger på, at nogen med overvejende sandsynlighed har påført alvorlige skader mod de to små tvillinger, der er blevet hovedpersoner i en ulykkelig sag om tvangsfjernelse i Ejby Kommune.

Men mistanken om børnevold er så vanskelig at bevise for Middelfart Politi, at sigtelsen mod forældrene er frafaldet. Sagen mod tvillingernes forældre er lagt på hylden og betragtes af Middelfart Politi som afsluttet.

Når nu erklæringer peger på, at nogen har gjort børnene fortræd. Hvorfor kan politiet så ikke føre sagen til ende i en straffesag?

- Vi har frafaldet sagen, fordi der ikke er nogen, vi kan rejse tiltale mod. Vi står uden brugbare vidner og har ikke mulighed for at bevise, hvad der er sket, og under hvilke omstændigheder knoglebruddene er opstået, siger Else Sølling, vicepolitimester ved Middelfart Politi.

Hun oplyser, at hverken sundhedsplejersker eller andre, der har været i kontakt med familien har oplevet tegn på, at børnene led overlast. Først da de tre måneder gamle drenge blev indlagt med brud flere steder på kroppen, fik myndighederne en grim mistanke. Men mistanken alene rækker ikke langt i en straffesag.

- Vi kan have en mistanke. Men det kan man ikke føre en straffesag på. Uden beviser kan vi ikke rejse en tiltale, siger vicepolitimesteren, der mener, at det er uden for enhver rimelig tvivl, at nogen har påført tvillingerne skaderne.

- Ud fra de lægelige undersøgelser og afgivne erklæringer må man med en vis sandsynlighed antage, at nogen har påført børnene de skader, der er konstateret. Og det er kedeligt at have sådan en sag, hvor det ikke kan lade sig gøre at komme videre, siger Else Sølling.

Børnevold kan ikke bevises

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce