Børnebørnenes madværksted: To generationer samles i køkkenet

Hjerteforeningen arrangerer madskole for bedsteforældre og deres børnebørn og der er plads til flere tilmeldte. Arkivfoto: Mette Mørk

Børnebørnenes madværksted: To generationer samles i køkkenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ny madskole, Børnebørnenes Madværksted, opfordrer to generationer til at gå i køkkenet sammen. Første gang på Strib Skole er 1. februar.

Strib: Snart kan bedsteforældre give deres børnebørn smag for det sunde og samtidig videregive egne køkkentricks. Det sker, når Hjerteforeningen i Middelfart fire gange i foråret åbner madværksteder for børn og bedsteforældre på Strib Skole. Her skal de til gryder og pander for at få tip til at tilberede sund mad og få bedre madvaner. Første gang er torsdag 1. februar.

- Mad knytter bånd og har afgørende betydning for vores sundhed, sygdom og livskvalitet. I Børnebørnenes Madværksted ønsker vi at påvirke flere generationer til en mere hjertesund livsstil, siger frivilligchef Betina Egede Jensen.

Undervejs i forløbet skal børn og bedsteforældre tilberede både morgenmad, madpakker, eftermiddagssnacks og festmåltider. Og spise sammen.

I hvert madværksted deltager otte bedsteforældre og deres børnebørn i 10-12 års alderen. De får kyndig assistance af faglærer Mette Madsen.

Ifølge Monija Hansen, formand for Hjerteforeningen i Middelfart, så får børnebørn og bedsteforældre også chancen for at lære hinanden bedre at kende, mens de snitter, steger og damper i køkkenet./EXP

Børnebørnenes madværksted: To generationer samles i køkkenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce