Blå Kors Danmark sikrer børn og unge et pusterum på syv sommerlejre

38 børn i alderen ti til 14 år deltager i år i Blå Kors Danmarks sommerlejr på Strib Idrætsefterskole. Blå Kors Danmark arrangerer syv sommerlejre for over 200 børn og unge fra familier med forskellige udfordringer som misbrug af alkohol eller stoffer, fattigdom, psykisk sygdom eller sociale problemer. Foto: Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark sikrer børn og unge et pusterum på syv sommerlejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

212 børn og unge deltager i år i Blå Kors Danmarks sommerlejre syv forskellige steder i landet. På Strib Idrætsefterskole vil 38 unge hygge sig fra den 13. juli.

Middelfart: I juli indtager Blå Kors Danmark traditionen tro Strib Idrætsefterskole med en af sine i alt syv sommerlejre for børn og unge over hele landet. Lejren er for børn og unge i alderen 10 til 14 år, og den skal være med til at give glæde, selvværd og måske føre til nye venskaber for deltagerne.

- Vi hører tit fra både børn og unge, at lejrturen er et af sommerens helt store højdepunkter, som de har glædet sig til længe. Derfor er vi taknemmelige for de mange større og mindre økonomiske bidrag fra fonde og legater, der gør, at vi i år kan arrangere hele syv sommerlejre, fortæller frivilligkoordinator for Blå Kors' ferielejre Sandra Trampedach-Junget i en pressemeddelelse.

Fanget i fjernsynet

Fem sommerlejre sidste år er i år blevet til syv lejre med 212 børn og unge, der alle har dét tilfælles, at de kommer fra familier med forskellige udfordringer som misbrug af alkohol eller stoffer, fattigdom, psykisk sygdom eller sociale problemer.

- Igen i år drives Blå Kors' lejre primært af verdens sejeste frivillige, som med deres store engagement og vilje formår at skabe uforglemmelige oplevelser og venskaber mellem deltagerne på lejrene, denne gang i et helt særligt univers inspireret af fjernsynsprogrammer, siger Sandra Trampedach-Junget.

På lejren i Middelfart venter der børnene en uge med en masse spændende aktiviteter, grin og hygge under temaet "Fanget i fjernsynet." Her skal børnene lave aktiviteter i klatrepark som i Robinson Ekspeditionen, bage kager som i Den Store Bagedyst og lave et talentshow.

Blå Kors Danmark sikrer børn og unge et pusterum på syv sommerlejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce