Hans Hindsgaul Madsen indvier fredag sit ni millioner kroner dyre byggeri i Ejby.

Ejby: Ni millioner kroner er byggeriet nået at løbe op i, når Skodaforhandler Hans Hindsgaul i morgen åbner dørene til sit nye bilhus i Nørregade i Ejby. Det er én million kroner mere, end han regnede med, da han rev det gamle ned i efteråret.

- Men så er det også blevet flottere og bedre, end Skoda-importøren forlangte. Desuden var grunden blødere end først antaget, hvilket har givet ekstra udgifter til fundering, fortæller Hans Hindsgaul.

Den nye, 600 kvadratmeter store bygning indeholder både udstilling, salg og eftermarkedsafdeling. Sælgere og reservedelsfolk placeres i tre øer blandt 14 nye Skoda-modeller i det højloftede lokale.

Hans Hindsgaul glæder sig til indvielsen efter fire måneder med salg og administration buret inde i en lille skurvogn.

- Vi er kommet noget tættere på hinanden, men personalet har taget det i stiv arm, siger Hans Hindsgaul og indrømmer, at byggerodet har kunnet ses på salgstallene.

- Det er klart, at nogle er kørt forbi og har troet, der var lukket. Men nu er vi klar igen til at give den fuld gas, siger Ejbys sidste autoriserede nyvognsforhandler.

Tre dages indvielse

Indvielsesfesten fortsætter i weekenden med åbent hus og pølsevogn om lørdagen og kaffe- og kagebord til søndagens kunder. Desuden sættes i samarbejde med Møbelkæden en Skoda Citigo til 101.000 kroner på højkant i en sms-konkurrence.

Det tidligere bilhus på adressen var opført i 1968 af Hans Hindsgauls far.

- Det gamle var dårligt isoleret og utidssvarende indrettet med salg og administration gemt af vejen i små kontorer mellem udstilling og værksted, så det var tiltrængt med et nyt, siger den 47-årige bilmand, der ordner forpladsen, når det bliver mere tørt i vejret.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.