Billetsalg til 80'er-fest er gået i stå

Kun 500 har købt billetter til Danser med Drenge og frontfigur Rie Rasmussen den 27. oktober i Lillebæltshallen. Arkivfoto

Billetsalg til 80'er-fest er gået i stå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun 500 har købt billet til Danser med Drenge, Zididada og Halberg & Friends i Lillebæltshallen den 27. oktober.

Middelfart: Efter en god start er salget af billetter til 80'er-festen med Danser med Drenge, Zididada og Halberg & Friends den 27. oktober i Lillebæltshallen gået i stå.

- De første 500 billetter røg ret hurtigt, men de sidste uger er der ikke sket meget, så nu sætter vi vores lid til et godt salg ved døren, fortæller den ene af MG&BK's tre tovholdere Vagn Ove Hansen.

Han erkender dog, at det kan blive vanskeligt at nå op på de 1000 betalende gæster, som er nødvendige for, at aftenen løber rundt. Men der er ikke planer om at aflyse, slår han fast, det er simpelthen dyrere end at gennemføre.

- Nu har vi indenfor de sidste år snart holdt 10 koncerter, hvor det er løbet rundt eller har givet et flot overskud til fodboldklubben, og på et eller andet tidspunkt måtte vi jo ned og dykke, fortæller Vagn Hansen og gør klart, at der i værste fald kun bliver tale om et mindre underskud.

- Vi er ved at justere omkostningerne og har blandt andet besluttet at holde os til en enkelt hal, samtidig har spillerne på klubbens Serie 1 og Serie 2 hold lovet at give en hånd med, når scenen skal sættes op og pilles ned. Det sparer os for nogle penge, fortæller Vagn Ove Hansen.

Han har ingen forklaring på den begrænsede interesse for årets 80'er-fest.

- Om folk er blevet mætte, eller det er de forkerte navne, jeg ved det ikke, siger Vagn Ove Hansen.

Billetsalg til 80'er-fest er gået i stå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce