Den lokale natklub får nu lov til at holde åbent til klokken fem om morgenen.

Middelfart: Bevillingsnævnet i Middelfart løsner nu grebet om Bubbas Bar & Natklub, der netop har fået lov til at holde åbent til klokken fem om morgenen hver lørdag og søndag samt på helligedage og de fem hverdage i studenterugen. Siden genåbningen i november har natklubben ellers skullet lukke klokken tre.

- Der er vist en vilje til at drive stedet efter de skærpede krav, som vi udstak i bevillingen fra november. Det er også, hvad vi hører fra politiet. Derfor skal natklubben have en chance for at bevise, at den også kan administrere at holde åbent to timer længere, som de har ønsket det, siger formanden for bevillingsnævnet, borgmester Johannes Lundsfryd (S).

Normalvis gives en natbevilling for to år af gangen, men Bubbas nye 05-bevilling gælder de næste tre måneder, hvorefter bevillingsnævnet skal tage stilling til, om den skal forlænges.

- Så vi vil stadig holde godt øje med stedet, siger Johannes Lundsfryd og slår fast, at der ikke bliver slækket på kravet om, at ingen under 18 år må komme ind.

Glad Mike Juhl

Bubbas Bar & Natklub ejes af Bente Juhl Jensen, men tegnes af hendes søn Mike Juhl. Han ser frem til at øge omsætningen med den længere åbningstid.

- Det er klart, at det har dæmpet på folks købsproces, når vi lukkede klokken tre. Så vi glæder os til et øget salg, som kan gøre os i stand til at skabe endnu mere fest på Bubbas, siger Mike Juhl, der ikke længere har noget ønske om at få folk under 18 år ind.

- Det har vist sig at give en bedre stemning med et lidt ældre publikum, siger Mike Juhl.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Mere om emnet

Se alle
1
Bøde på 100.000 kroner: Mike Juhl modtager sin dom og betaler

Bøde på 100.000 kroner: Mike Juhl modtager sin dom og betaler

Bubbas slipper for støjmåling

Bubbas slipper for støjmåling

3
Bubbas-sag: 21-årig skal et år i fængsel for at ætse unge gæster

Bubbas-sag: 21-årig skal et år i fængsel for at ætse unge gæster