Bestyrelse fordeler roller i Middelfart Lokaludvalg: Indkalder til offentligt møde om opsplitning

Jørgen Olsen har tidligere siddet i bestyrelsen for Jazzens Venner og er nu klar til at lægge energi i arbejdet som formand for Middelfart Lokaludvalg. Foto: Jonas Ancher Nyeng

Bestyrelse fordeler roller i Middelfart Lokaludvalg: Indkalder til offentligt møde om opsplitning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bestyrelsen for det nye lokaludvalg i Middelfart har konstitueret sig selv. Jørgen Olsen blev valgt som formand.

Valget faldt på Jørgen Olsen, da den nyvalgte bestyrelse for det lige så nye Middelfart Lokaludvalg torsdag aften konstituerede sig.

Det nye lokaludvalg blev stiftet på en dramatisk generalforsamling tidligere på måneden, hvor idémændene bag initiativet følte sig kørt ud på et sidespor, fordi Socialdemokratiets vælgerforening havde opfordret sine medlemmer til at stemme på fire konkrete kandidater, der alle blev valgt ind.

Ud af den fem mand store arbejdsgruppe, der havde lavet det indledende benarbejde, kom kun Kent Mosgård ind i bestyrelsen. Ved torsdagens møde i bestyrelsen fik han dog den næsthøjeste post i udvalget som næstformand.

Derudover blev Gert Bruus Pedersen valgt som kasserer, mens Kristian Gren blev valgt som sekretær.

Jørgen Olsen var selv én af de fire, som Socialdemokratiets vælgerforening havde opfordret til at stemme på. Han har desuden tidligere stillet op for partiet ved flere kommunalvalg. Han understreger dog, at det ikke vil få nogen praktisk betydning, at så mange i udvalget er engageret i politik.

- Der skal absolut ikke gå politik i det. Det er vi allesammen meget enige om. Det er jo heller ikke den rolle, vi som lokaludvalg har. Vi er et organ, der kan samle foreninger og give nogle råd til politikerne, siger Jørgen Olsen, der tidligere har været engageret i bestyrelsen bag Middelfart Jazzfestival.

- Jeg brænder meget for de små foreninger, hvor vi måske kan hjælpe med at få sat tingene lidt mere i system, siger Jørgen Olsen.

Indkalder til fællesmøde

Middelfart Lokaludvalg adskiller sig væsentligt fra kommunens øvrige 11 lokaludvalg, der er nedsat i meget mindre byer end Middelfart.

Bestyrelsen har da også allerede fra start luftet tanker om at splitte udvalget op i tre eller fire lokaludvalg for mindre områder af Middelfart. I første omgang vil udvalget dog gerne høre, om der er interesse for det i den lokale befolkning.

Allerede nu indkalder udvalget derfor til et offentligt møde på Middelfart Rådhus den 22. februar klokken 19, hvor alle kan møde frem og give deres mening til kende.

På dét tidspunkt vil der formentligt være oprettet en hjemmeside og en gruppe på Facebook, hvor man vil kunne følge med i Middelfart Lokaludvalgs arbejde.

Bestyrelse fordeler roller i Middelfart Lokaludvalg: Indkalder til offentligt møde om opsplitning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce