Beboere vil vælte grundejerbestyrelse


Beboere vil vælte grundejerbestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uro i grundejerforening fortsætter. Nu skal der holdes ekstraordinær generalforsamling

MIDDELFART: Uroen fortsætter i Grundejerforeningen Skrillingegården, der dækker 147 parcelhuse og 63 andelsboliger i Middelfarts udkant.

Nu har 55 beboere skrevet under på, at de ønsker en ekstraordinær generalforsamling. Det krav kommer, efter en ekstraordinær generalforsamling i maj, som aldrig blev gennemført. Som tidligere beskrevet i avisen ønsker beboerne i andelsboligerne at danne deres egen grundejerforening, hvilket var temaet for generalforsamlingen i maj.

Den stoppede, før den startede. Beboerne i andelsboligerne anført af Hans Hansen og Bent Hougaard mener, at bestyrelsen forsøgte at gennemføre, selv om dens medlemmer vidste, at ikke alle havde fået en indkaldelse.

Omvendt anfører bestyrelsen ved formand Uffe Pørtner, at for få af de, der havde bedt om den ekstraordinære generalforsamling, var mødt op til selve mødet, som derfor måtte aflyses.

Manipulation

I en pressemeddelse gør Hans Hansen og Bent Hougaard rede for, hvorfor de indkalder til ekstraordinær generalforsamling.

"På grund af den manipulation, der blev forsøgt gennemført på den nyligt indkaldte ekstraordinære generalforsamling, hvor bestyrelsen bevidst forsøgte at skjule de manglende indkaldelser over for en stor del af foreningens medlemmer, anses det ikke længere for forsvarligt at lade den siddende bestyrelse forvalte de midler, som er tilhørende grundejerforeningen," skriver de.

Bent Hougaard forklarer uddybende, at han vil fremlægge tre konkrete kritikpunkter, og skulle det ende med, at bestyrelsen må gå af, så:

- Jeg har fem kandidater - formændene for de enkelte andelsforeninger under grundejerforeningen. Men hvis vi bliver valgt, skal de fremmødte vide, at vi vil arbejde på at blive løsrevet fra grundejerforeningen, siger Bent Hougaard.

Måske orienteringsmøde

Formanden for Grundejerforeningen Skrillingegården, Uffe Pørtner, er på det rene med, at de 55 underskrivere kan kræve en ekstraordinær generalforsamling. Han vil dog forsøge at afværge den ved at holde et informationsmøde i stedet.

- Vi har allerede holdt tre generalforsamlinger i år, og det koster 5000-7000 kroner hver gang. Vi har ikke haft nogen dialog med folkene bag mistillidserklæringen, og jeg er sikker på, at der er tale om misforståelser, som vi kan få ud af verden ved at snakke om tingene, siger Uffe Pørtner.

Han har ikke forelagt idéen for den samlede bestyrelsen endnu, men håber på opbakning til den og derefter et møde snarest muligt med de utilfredse beboere i andelsboligerne.

Beboere vil vælte grundejerbestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce