Bebe udfordrer Dahlstrøm

Niels Bebe - Venstres bud på en ny borgmester?

Bebe udfordrer Dahlstrøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre vælger borgmesterkandidat - Niels Bebe er foreløbigt den eneste, der har meldt sig.

Partiet Venstre ruster sig til kampen om at vælte det socialdemokratiske styre i Middelfart ved kommunalvalget næste år. Og meget tyder på, at det bliver Niels Bebe, der skal forsøge at fravriste Steen Dahlstrøm borgmesterkæden.

Niels Bebe, der i dag sidder som menigt byrådsmedlem, er foreløbigt den eneste, der officielt har meldt sig som mulig spidskandidat til Venstres opstillingsmøde, der finder sted på Fjelsted Skov Kro mandag den 9. juni. Partiets spidskandidat ved sidste valg, den tidligere Ejby-borgmester Claus Hansen, stiller ikke op, og derfor skal medlemmerne vælge en ny.

- Jeg er blevet opfordret til at stille op som mulig spidskandidat, og det har jeg sagt ja til, siger Niels Bebe.

Middelfart har gennem mange år været en uindtagelig socialdemokratisk bastion, og Niels Bebe er på det rene med, at det bliver en hård kamp at slå socialdemokraterne ved valget. Alligevel er han ikke i tvivl om, hvad han går efter, hvis Venstres medlemmer vælger ham som partiets spidskandidat.

- Det er klart, at når man stiller op som spidskandidat, går man efter borgmesterposten. Og jeg håber da, at jeg kan slå Steen Dahlstrøm, siger han.

- Det bliver en sej kamp, men den er ikke slut før sidste fløjt. Det kræver opbakning til de borgerlige partier. Venstre skal i offensiven, fastslår Niels Bebe.

Flere foreninger

Venstre har tre partiforeninger i kommunen - i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby-Asperup, hvor Niels Bebe kommer fra. Over de tre lokalforeninger er paraplyforeningen Venstre i Middelfart Kommune.

Kommuneforeningen formand, Gunner Lorentsen, bekræfter, at ingen andre foreløbigt har sig officielt som mulig kandidat.

- Jeg ved ikke af, at andre end Niels Bebe har meldt sig. Men man kan jo melde sig på selve opstillingsmødet, hvis man vil, så nu må vi se, hvad der sker, siger Gunner Lorentsen.

- Det er ikke sådan, at hver af de tre lokalforeninger stiller med deres egen kandidat lige som sidst. Men dengang kom vi jo fra tre forskellige kommuner. Nu er det mere naturligt for os, for vi er alle fra den samme kommune, siger han.

Bakker op om Bebe

Lokalforeningen i Middelfart har forsøgt at opstille sin egen kandidat, men støtter nu Niels Bebe. Det fortæller formanden, Erik Rasmussen.

- Vi har forsøgt at få Regitze Tilma (der ligesom Niels Bebe er nuværende byrådsmedlem, red.) til at stille op, men hun har sagt nej. Hun mente ikke, at hun var klar til det, når hun har småbørn, siger han.

- Så vi i bestyrelsen bakker op om Niels Bebes kandidatur. Og når jeg kommer rundt og taler med folk, er det mit indtryk, at de fleste mener, han er den rigtige kandidat, siger Erik Rasmussen.

Bebe udfordrer Dahlstrøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce