Anmeldelse

Musikforeningen fra Båring-Asperup er begejstret over sit seneste arrangement med unge danske rockmusikere.

Båring-Asperup: - Allerede som andet nummer blev storhittet "Dry Lips" fyret af, da Dúné fredag aften fyrede op under Multisalen i Båring-Asperup. Tørre læber var imidlertid næppe noget problem blandt publikum, som tog godt fra i de forskellige barer og gladelig lod sig rive med af Dúnés hårdtpumpede elektrorock, skriver Bamok-ildsjælen Knud Bentholm til Baglandet.

Bandet, der i aftenens anledning optrådte som kvintet, lod sig ikke mærke af, at de - efter eget udsagn - aldrig før har hørt om Båring-Asperup og leverede et sceneshow, som var en stadionarena værdigt.

- Der var ingen stjernenøkker at spore hos det succesfulde band, som trods alt har stået på landets største scener og turneret flittigt i udlandet gennem mere end 10 år, er meldingen fra Bamok-formand Jesper Ulriksen.

Det ekstraordinære lysshow, som bandet selv havde medbragt, bidrog i høj grad til at løfte stemningen i salen, og bandets karismatiske forsanger, Mattias Kolstrup, var her, der og alle vegne, imens han som en ung Mick Jagger vred og dansede sig igennem hele aftenen.

- Tydeligvis til stor glæde for den høje koncentration af kvinder, som havde indfundet sig foran scenen, fortæller Knud Bentholm.

- Asperup, I kan jo finde ud af at feste, konstaterede Mattias Kolstrup fra scenen godt halvvejs i koncerten.

En betragtning, som publikum erklærede sig enige i med et brøl.

Til nummeret "Say Anything" kom den talentfulde sangerinde Drew på scenen og fik stemningen til at løfte sig til nye højder i en duet med Mattias Kolstrup. pcb