Bagermester skifter stil


Bagermester skifter stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NØRREAABY:Snart kommer der nye boller på bagepladerne hos Nørre Aaby Bager og Konditori. Med virkning fra 5. august skifter bagerforretningen navn til Bavinchi. Med navneskiftet vil bagermester Leif Slemin også tilbyde nye varer på hylderne.

- Friskt brød er en mangelvare, og det vil vi gerne gøre op med. Derfor har vi friskbagt brød og kager hele dagen, når kunderne har brug for det, siger Leif Slemin.

Duften af nybagt brød kan således ikke kun opleves om morgenen. Dagen igennem er der friskbagt brød, der tilpasses tidspunktet på dagen -det vil sige nybagt brød om morgenen, sandwichbrød til frokost og kage til kaffen om eftermiddagen.

Leif Slemin lover, at der med ændringen af bageriet vil være langt flere varianter af brød og bedre kvalitet i forretningen, som også har et tilbud til de akut kaffetørstige.

- Det bliver muligt at købe en kop kaffe til rundstykket eller kagen, siger Leif Slemin.

Samtidig med navneændringen har bagerforretningen, der har ligget på hjørnet af Østergade og Grandvej i mere end 50 år, fået ændret facaden. Målet er at signalere en moderne og minimalistisk stil, forklarer den 33-årige bagermester, der overtog forretningen for fire år siden og fortsætter som ejer efter navneskiftet.

Leif Slemin har flere store planer med sin bagerbutik.

- Næste år åbner vi en gårdhave med caféborde, hvor man kan nyde sin kaffe sammen med noget godt brød. Vi er i gang med forberedelserne. Lige nu venter vi på, at græsset gror op i haven, siger Leif Slemin

Bavinchi er en landsdækkende kæde med 26 bagerier i 23 danske byer. Det er kædens mål at have 80 til 100 butikker rundt om i Danmark.

Bagermester skifter stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce