Alarmerende vink med vognstang


Alarmerende vink med vognstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:Den lokale politistation fik kort før jul et overraskende og temmeligt usædvanligt vink med en politistav om at rigspolitiet i hvert fald indtil den voksende modstand er opstået, har været fast besluttet på at trække vagthavende væk fra Middelfarts politistation.

Det skete, da to alarmteknikere en dag dukkede op på stationen, uden end ikke politimesteren vidste, hvad de to sikkerhedsfolk skulle på stationen. Det viste sig, at de skulle montere alarm på stationen, så den kan være ubemandet i perioder af døgnet, fortæller Steffen Daugaard, formand for stationens politiforening.

- To uger før jul kom der et par servicemontører på stationen. De begyndte at trække kablerne til et alarmsystem. Politimesteren viste ikke noget om det. Han fik det først at vide, da jeg fortalte ham om det, siger Steffen Daugaard.

Han fortæller videre om den paradoksale oplevelse med de to alarmteknikere:

- Resultatet af, at alarmerne blev installeret, uden at politimesteren var taget i ed, blev den, at kablerne er trukket i huset uden hensyn til, at vi faktisk står over for at stationen skal bygges om. Det er en helt igennem grotesk situation, som personalet tager kraftigt afstand fra, siger Steffen Daugaard.

Alarmerende vink med vognstang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce