Akupunktør havde brug for mere plads

Karina Rundquist er blevet fast behandler for Middelfart Boldklubs kontraktspillere, så derfor er hun med ved alle kampe i sæsonen. Selv er hun begyndt se se fodbold i fjernsynet - noget hun ellers aldrig har gjort. Foto: Mia Harm Madsen

Akupunktør havde brug for mere plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akupunktør Karina Rundquist har flyttet lokaler, og hun har uddannet sig til lægeeksamineret massør.

Middelfart: Akupunktur-Lillebælt har fået nye lokaler. De er større, og der er handicap-venlig indgang, og det var lige det, akupunktør Karina Rundquist havde brug for. Hun er nu flyttet fra den ene side af Middelfart Station til den anden og er nu en del af Middelfart Midtpunkt.

 - Der var trapper i mine andre lokaler, og for nogle klienter var det ikke så godt. Her er der også mere plads, og det giver en mere privat atmosfære. Nogle gange har jeg to brikse fremme, hvis der er familier, der gerne vil behandles på samme tid, og det kunne godt blive meget tæt, siger akupunktøren, der ved, at hvis hun selv skulle modtage behandling et sted, så kan hun bedst lide, at det ikke er så trangt.

1. september flyttede hun derfor ind i lokale 19 i midtpunktet.

Hun startede sin klinik i august 2015, og siden da har der været tilgang af nye klienter hver uge.

Der er god plads i den nye klinik, men Karina Rundquist tilbyder også behandlinger  i form af en virksomhedsaftale.
Der er god plads i den nye klinik, men Karina Rundquist tilbyder også behandlinger i form af en virksomhedsaftale.

Havde brug for mere viden

Siden starten for lidt over to år siden, har Karina Rundquist uddannet sig yderligere. Delvist fordi det er en del af det at beholde sin godkendelse som akupunktør - at man uddanner sig videre inde for faget, men også en massøruudannelse har hun lagt oveni.

- Jeg havde brug for mere viden, så derfor har jeg uddannet mig tillægeeksamineret massør. På den måde kan jeg effektivisere mine behandlinger, siger akupunktøren, der også tilbyder "cupping massage", der er massage ved vacuum i kopper. Dette er meget effektivt, og derfor tilbyder hun dette, hvis hun har klienter, der netop har fået massage.

- Ved slutningen af en behandling med massage tilbyder jeg altid, at klienten kan få cupping massage. Så føler jeg, at jeg har gjort mit arbejde godt. Det koster heller ikke ekstra, fortæller hun.

Akupunktør havde brug for mere plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce