Aktivsol-konkurs i DR Kontant

Kenneth Elkrog fra Fjelsted har mistet 57.500 kroner på Aktivsols konkurs.
Foto: Peter Leth-Larsen

Aktivsol-konkurs i DR Kontant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DR-programmet Kontant sætter i aften lys på Middelfart-firmaet Aktivsols konkurs

Nordvestfyn: Som Fyens Stiftstidende tidligere har beskrevet i en serie artikler i avisen, kom en række kunder i klemme, da Middelfart-firmaet Aktivsol ApS gik konkurs i starten af året.

Virksomheden efterlod sig nemlig ikke kun ubetalte regninger, men også slunkne pengepunge hos kunder, der havde forudbetalt for solcelleanlæg, som aldrig blev leveret.

Samtidig har Fyens Stiftstidende kunnet dokumentere, at to af indehaverne af Aktivsol - Christian Kreutzberg og Frank Hartvig Jørgensen - blev i solcellebranchen efter konkursen. Nu i firmaet Aktiv Solenergi ApS, som blev stiftet tre måneder, før Aktivsol ApS gik konkurs.

I aften klokken 21.05 tager DR’s forbrugerprogram Kontant så fat i sagen i et program, der både handler om sjusk i forbindelse med opsætningen af solcelleanlæg og om Aktivsols konkurs.

Her fortæller Kenneth Elkrog fra Fjelsted blandt andet om, hvordan han mistede 57.500 kroner på konkursen, mens en af hans venner fik installeret sit solcelleanlæg af Aktiv Solenergi, selvom han havde bestilt anlægget hos Aktivsol.

Aktivsol-konkurs i DR Kontant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce