Aktivitetsdag: Idrætshal åbner dørene til foreningsfællesskab

Der er alt lige fra krolf til håndbold, kaffe, kage, slush-ice og pølsehorn på menuen i løbet af den nye aktivitetsdag i Lillebæltshallerne den 26. august. Privatfoto

Aktivitetsdag: Idrætshal åbner dørene til foreningsfællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktivitetsdag i Lillebæltshallerne den 26. august skal være med til modvirke medlemsfald.

Middelfart: I samarbejde med idrætsforeningerne inviterer Lillebælt Sport og Kultur til aktivitetsdag i og omkring Lillebæltshallerne søndag den 26. august fra klokken 10 til 14. Med dagen får børn og voksne i Middelfart Kommune mulighed for at prøve forskellige idrætsgrene. De kan prøve alt fra de mere populære idrætsgrene som badminton, volleyball, håndbold til de mindre sportsgrene som krolf, petanque, billard, bowling til en helt ny idrætsgren som E-Sport, som er et hit især blandt de unge.

Foreningerne vil desuden fortælle om det at være del af en forening.

- En af vores vigtigste opgaver i Lillebælt Sport og Kultur er at hjælpe og støtte op omkring foreningerne og foreningslivet. Vi håber, at dagen er med til at inspirere den enkelte borger til en aktiv livsstil gennem foreningslivet, og at man kan finde den idrætsgren, som passer ind i ens hverdag, siger Frank Faxøe, direktør for Lillebælt Sport og Kultur.

Kæmper mod nedgang

Foreningsliv og frivillighed er en del af Danmarkskanonens 10 værdier, som vi ifølge den danske stat bør bygge fremtidens Danmark på. Og de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv, særligt i ungdommen, været en del af foreningslivet. Alligevel er foreningslivet både set i forhold til antal foreninger og antal medlemmer på landsplan nedadgående.

- Vi håber, at dagen giver de deltagende indblik i alle de gode aspekter som foreningslivet bidrager til i den enkeltes hverdag som for eksempel fællesskab, lighed, venskab, motion, psykisk og fysisk sundhed, glæde og begejstring, siger Frank Faxøe.

På dagen kan gæsterne også få en smagsprøve på nogle af de oplevelser, som Lillebælt Sport og Kultur tilbyder i form af fitness, svømmehal, bowling, fester og events.

Der er gratis kaffe og kage til de voksne og gratis slush-ice og pølsehorn til børnene. Desuden har dagens gæster mulighed for at få fat i en af de 150 gratis svømmebilletter, som uddeles på dagen.

Aktivitetsdag: Idrætshal åbner dørene til foreningsfællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce