Afgørelse: Skal du tage det smukkeste billede af Ny Lillebæltsbro?

Skru endelig op for dine fotografiske evner og din fantasi, når du fotograferer dit bud på det bedste billede af Ny Lillebæltsbro. Her er det dog en af Fyens Stiftstidendes fotografer, der har været i gang. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Afgørelse: Skal du tage det smukkeste billede af Ny Lillebæltsbro?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiden er inde. Det bedste bro-billede skal findes. Vær med i konkurrencen.

Lillebælt: Så er det nu, det skal afgøres. Det mest fotograferede objekt i Middelfart skal nu stå til regnskab for sin smukke skikkelse. Hvem kan tage det smukkeste billede af Ny Lillebæltsbro?

Der findes allerede et utal af billeder af broen, og de er blevet delt på facebook, liket, kommenteret, beundret og nydt. Når man bor i en bro-by som Middelfart, er det naturligvis oplagt at begive sig ud med kameraet og fange den enorme kolos fra betagende vinkler, og nu lokker Melfar Posten dig endnu en gang ud med kameraet.

I de kommende uger vil vi bringe billeder af Ny Lillebæltsbro i avisen. Det er altså kun billeder af den nye bro, der kan deltage i konkurrencen, og præmien er en tur for familien (to voksne og højst tre børn) på hvalsafari med Aventura. Hvis du selv kan tage kaffen med, så sørger Kring Chokolade for det søde indslag, mens du kigger efter marsvin og nyder udsigten.

Redaktionen opfordrer dig til at være kreativ og og give alle dine fotografiske evner fuld skrue, når du tager billeder af broen. Arkivbilleder af broen indgår ikke i konkurrencen, så derfor skal det være friske optagelser, der skal medvirke.

Sådan gør du

Søndag den 4. februar er sidste frist for at sende billeder ind, og den 7. februar vil de sidste billeder blive bragt i Melfar Posten. Herefter vil redaktionen udvælge 10 billeder, der derefter ryger videre til afstemning blandt læserne, og onsdag den 14. februar vil vinderen blive offentliggjort i Melfar Posten.

Send dit billede til miam@melfarposten.dk samt en beskrivelse af, hvor du har taget billedet, og hvorfor du har valgt dette foto til konkurrencen. Skriv også gerne hvilken by, du kommer fra.

Afgørelse: Skal du tage det smukkeste billede af Ny Lillebæltsbro?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce