Af banen - der kommer jazz


Af banen - der kommer jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART:En tysk BMW stod i går morges godt og grundigt i vejen, da Lillebælt Jazzfestival gik i gang med at rejse det telt, der i den kommende weekend vil danne rammen om årets jazzfestival på Gl. Havn.

- Selv om arealet var afmærket, og det fremgik, at biler skulle være fjernet inden klokken 7, så stod der seks biler på pladsen, da vi kom her til morgen. Fem af bilerne blev hurtigt fjernet. Men den sidste kunne vi ikke finde ejeren til, fortalte formanden for festivalen, Lars Kronborg, mens han i går formiddags trippede rundt om det forstyrrende element, der måtte fjernes ved myndighedernes hjælp.

Politiet blev tilkaldt, og da politiassistent Bjarne Rasmussen fra Middelfart Politi forgæves havde forsøgt at opspore ejeren af den lilla BMW, blev Falck rekvireret.

- Vagthavende foreslog godt nok, at jeg skulle samle en flok stærke mænd, der kunne tage fat i bilen og flytte den de fire meter, der er nødvendigt. Men jeg tør ikke løfte i sådan en bil. Sæt man kom til at rykke en kofanger eller en skærm af, lød det fra Bjarne Rasmussen, mens han ventede på assistance fra Falck.

Klokken 9.30 trak Falck af med det tyske køretøj, der blev parkeret hos Middelfart Politi.

Og så var vejen ellers banet for teltet og scenen til de kommende dages jazztoner ved Lillebælt.

Af banen - der kommer jazz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce