Æggekage og livet på hospitalsskib

Den gamle storebæltsfærge er lavet om til et hospitalsskib, og det kan du høre meget mere om i Fjelsted Forsamlinghus tirsdag 23. oktober. Arkivfoto

Æggekage og livet på hospitalsskib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt personale på hospitalsskibet arbejder frivilligt, det vil sige ulønnet. De betaler tilmed for deres eget ophold.

Fjelsted: Fællesspisning og foredrag om hospitalskibet Mercy Ships. Det er, hvad Fjelsted Forsamlinghus inviterer til tirsdag 23. oktober.

Der er aftensmad klokken 18, og menuen er æggekage i forskellige varianter med tilbehør og tilberedt af Anja Rask. Efter aftensmaden er der kaffe og foredrag om Mercy Ships.

Gitte Kliver fortæller om de opgaver, der er ombord. Hun har været ude flere gange som frivillig med storebæltsfærgen Dronning Ingrid, der nu sejler som hospitalsskib i Vestafrika.

Gitte Kliver bor i Odense og er tandplejer hos Nyborg Kommunale Tandpleje.

Mercy Ships uddanner også sundheds-personale i at udvikle et bæredygtigt landbrug. Mercy Ships eksisterer kun, fordi der via en stor fælles indsats er opnået et økonomisk eksistensgrundlag. Alt personale ombord arbejder frivilligt, det vil sige ulønnet. De betaler tilmed for deres eget ophold.

Honoraret for aftenens fordrag går også direkte til Mercy Club, der er Mercy Ships støtteforening.

Prisen for at deltage i arrangementet er 150 kroner, og der kan købes drikkelse til priser, som i pressemeddelelsen betegnes som fornuftige.

Tilmelding via sms eller opkald til telefon 25 43 88 89.

Mercy Ships
Hospitalsskibet Africa Mercy har kun ulønnede ombord.

De frivillige er overvejende enkeltpersoner. Men der er også familiekahytter, og skibet har børnehave og skole for børn af familier, der arbejder mindst et halvt år på skibet.

De fleste funktioner kræver et ophold på to-tre måneder, for det tager tid at komme ind i opgaverne som på andre arbejdspladser. Det gælder dog ikke læger, kirurger og narkose-sygeplejersker med et afgrænset speciale. Det samme gælder søfolk med stew-certifikat.

Kost og logi koster 4.500 kroner om måneden, og man skal regne med 8-10.000 kroner for flybillet. Der er 450 frivillige på skibet.

Kilde: mercyships.dk

Æggekage og livet på hospitalsskib

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce