42-årig tilstod bankrøveri


42-årig tilstod bankrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPKLARET: Fuld mand truede bankansat med kniv - skal personundersøges inden dom

MIDDELFART: En meget brødbetynget 42-årig mand fra Middelfart kunne i går have fået dom for røveriet mod Vestfyns Bank i Østergade tirsdag eftermiddag.

Under grundlovsforhøret erkendte den 42-årige blankt, at det var ham, der med en dolk truede en kvindelig bankassistent til at udlevere mere end 50.000 kroner fra kassen.

Og med en fuld tilståelse kunne retten have afgjort sagen straks, hvis den 42-årige var indforstået med det. Men det var han ikke.

- Jeg er stadig så meget ude af mig selv, at jeg helst vil vente med afgørelsen, sagde den 42-årige, som i stedet blev varetægtsfængslet i fire uger.

Han skal nu gennemgå en personundersøgelse, før der falder dom i sagen.

Den 42-årige blev anholdt kun otte minutter efter, at han begik røveriet.

Et vidne noterede nummeret på den bil, han kørte væk i, og kort efter fik en politipatrulje øje på bilen på Jyllandsvej tæt ved motorvejsafkørslen.

Her blev den 42-årige anholdt uden dramatik.

Under grundlovsforhøret forklarede han, at han begik røveriet efter en pludselig indskydelse.

Han havde siddet og drukket øl på Rådhuspubben, som ligger lige ved siden af Vestfyns Bank. Og da han kom ud fra værtshuset, gik han direkte ind i banken og begik røveriet.

Personlige problemer

- Det var egentlig ikke min hensigt at gå derind. Jeg gjorde det bare. Det slog klik inde i mit hovede, fortalte den 42-årige, der ikke kunne forklare, hvorfor han gik rundt med dolken i inderlommen.

Han fortalte, at han efter at være blevet separeret fra sin hustru var havnet i store personlige problemer tilsat et eskalerende alkoholmisbrug.

Tirsdag formiddag havde han drukket mange øl, og han huskede derfor ikke alle detaljer fra røveriet.

Men han huskede, at han havde kniven fremme, da han truede bankassistenten til at udlevere pengene.

- Hun lagde dem på skranken, så jeg spurgte pænt, om jeg måtte få en pose. Og det fik jeg, forklarede den 42-årige og fortsatte:

- Jeg kunne godt se, at hun blev bange. Derfor sagde jeg "undskyld", da jeg gik. Men det kan man jo ikke bruge til noget nu.

42-årig tilstod bankrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce