41-årig sigtet for ildspåsættelse

En 41-årig mand er sigtet for at have påsat branden i Søndergade i december.
Foto: Hans Østergaard

41-årig sigtet for ildspåsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manden, der i røgforgiftet tilstand blev reddet ud af brændende hus i Søndergade, nægter at have påsat branden.

Den brand, der tre dage før jul raserede et hus i Søndergade i Middelfart midtby, kan snart fortsætte vej gennem retssystemet. Fra politiets til anklagemyndighedens bord.

Thomas Anderskov, efterforskningsleder ved Fyns Politi i Middelfart, oplyser, at efterforskningen snart er afsluttet. Den 41-årige mand, der blev reddet ud af den brændende lejlighed på første sal i byhuset, er sigtet for brandstiftelse.

- De tekniske undersøgelser peger på, at branden er påsat, siger Thomas Anderskov, som ønsker at gemme de nærmere detaljer om brandens opståen til retssagen.

Den 41-årige mand, der blev reddet ud af lejligheden blev hurtigt mistænkt for at have startet branden. Hvilke beviser, der er mod manden, vil Thomas Anderskov ikke ud med. Men allerede samme dag som branden kom det frem, at det var den 41-åriges eks-kæreste, der bor i lejligheden. Og at han havde opsøgt hende i natten op til branden og fremsatte trusler mod både hende og sig selv.

I sidste uge blev den sigtede afhørt. Afhøringen lod vente på sig, da han blev ilde tilredt i branden og i længere tid var indlagt på Rigshospitalet.

- Han har det efter omstændighederne godt. Han mødte selv op til afhøring, fortæller Thomas Anderskov, der oplyser, at den sigtede nægter at have startet branden.

41-årig sigtet for ildspåsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce