Fyns Politi mistænker en 41-årig mand for at stå bag en brand, der man dag hærgede et hus i Søndergade i Middelfart.

Selv om der først i dag, tirsdag, bliver foretaget tekniske undersøgelser i lejligheden på første sal, hvor branden brød ud, var Fyns Politi via brandinspektøren på stedet overbevist om, at branden var påsat. Det oplyser vagtchef Per Sterobo.

Det formodes også, at det er den mand, som i går blev reddet ud af det brændende hus af røgdykkere fra Middelfart Brandvæsen, der er gerningsmand - på trods af, at manden endnu ikke er identificeret.

Kærestesorger

At politiet føler sig ret sikker på, hvem manden er, selv om han ikke er identificeret, skyldes ikke mindst forløbet op til branden.

Natten til mandag opsøgte den 41-årige sin ekskæreste, der bor på første sal i huset i Søndergade.

- Klokken 0.15 opsøgte han hende og fremsatte verbale trusler mod hende og truede med at gøre skade på sig selv med en kniv. I morges (mandag morgen, red.) var han der igen og var truende. Begge gange nåede han at køre bort, inden vi nåede frem, fortæller Per Sterobo, som også oplyser, at manden derudover gennem nogen tid har sendt ekskæresten sms’er med truende indhold.

Den kvindelige beboer i lejligheden på første sal var ikke hjemme, da branden brød ud.

Om branden var et selvmordsforsøg eller et uheld, skal den følgende efterforskning afklare.

Manden, der blev reddet ud af lejligheden blev i første omgang kørt til Kolding Sygehus. Senere mandag blev han overført til Rigshospitalet.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
41-årig i livsfare efter brand

41-årig i livsfare efter brand

Brandsag på jule-standby

Brandsag på jule-standby

En kørt på hospitalet efter brand

En kørt på hospitalet efter brand