Middelfart: Det gik ikke stille for sig, da en 34-årig mand lørdag eftermiddag forsøgte at slippe væk med diverse elektronisk udstyr fra Føtex i Middelfart uden at betale.

Fyns Politi fik således en melding om et røveri i butikken klokken 17.18 lørdag, hvor manden først havde forsøgt at stjæle et ur og en bluetooth radio samt en wifi-forstærker for derefter at have slået både ansatte og kunder, der forsøgte at tilbageholde ham.

Det fremgår af døgnrapporten hos politiet, at en kunde først forsøgte at stoppe den 34-årige, da han var kommet ud af butikken, hvorefter han slog kunden i ansigtet. Men det betød, at han ikke nåede væk, og personalet fik fat på ham og kunne tilbageholde ham, indtil politiet kom.

Det forhindrede dog ikke den 34-årige i at skabe flere problemer for sig selv.

En kvindelig ansat fik således også et slag, da hun forhindrede ham i at gøre et nyt forsøg på at forlade butikken via bagindgangen. Herefter blev han så overmandet af flere kunder i Føtex.

Den 34-årige mand er nu sigtet.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.