300 briller til Litauen

Rikke Sommer Skøtt (tv) overrækker de 300 brillestel til Anette Løwert, distriksguvernør i Rotary, mens medarbejderne Birgitte Nielsen og Birgitte Larsen ser på.
Foto: Jesper Gimbel

300 briller til Litauen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart: Hvad gør en optiker, når hun under en modernisering af sin butik finder en masse udgåede brillestel, som ikke fejler det fjerneste? Tja, hun kan jo gøre som Rikke Sommer Skøtt.

Da hun moderniserede sin Profil Optik i gågaden, dukkede 300 fine brillestel op.

- Vi ville ikke prøve at sælge dem, og jeg syntes, at de skulle bruges til noget godt. Hvor de kunne komme nogle mennesker til gode, siger Rikke Sommer Skøtt.

Og der var ikke langt fra tanke til handling. Hendes far havde været med i Rotary, som er et både lokalt og internationalt netværk, der bl.a. beskæftiger sig med humanitært arbejde.

Så hun kontaktede Rotary for at høre, om de kunne bruge de mange brillestel til noget godt. Svaret var ja.

- Jo, dem kan vi godt bruge til et projekt, vi har i Litauen. I samarbejde med Rotary-klubben i hovedstaden Vilnius skal projektet hjælpe fattige ældre og dårligt stillede familier. Der er mange, som trænger til briller, men ikke har råd, siger Anette Løwert, som er Rotarys distriktsguvernør for Fyn, Sønderjylland og Litauen.

Når brillestellene er ankommet til Litauen, vil den lokale Rotary-klub i samarbejde med Malteserordenen gå i gang med at finde sponsorer til glassene.

300 briller til Litauen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce