28-årig kørte vanvidskørsel


28-årig kørte vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årig mand fra Nr. Aaby sigtet for kørsel i spiritus- og narkopåvirket tilstand og for vold og trusler mod politiet

En 28-årig dansk mand fra Nr. Aaby sad lillejuleaften bag rattet i en personbil og på Kirkevej kørte det, som Fyns Politi kalder for vanvidskørsel.

Et vidne kontaktede klokken 22.36 politiet og forklarede, hvordan vedkommende havde set en bil køre helt vanvittigt på Kirkevej. Med politiet i røret kunne vidnet berette, hvor og hvordan kørslen fortsatte.

Politiet fik da også standset den 28-årige mand, som efter betjentenes opfattelse var både spiritus- og narkopåvirket og derfor blev anholdt og taget med til politigården for at få taget en blodprøve. Den skal senere fastslå den nøjagtige promille og om han også var påvirket af et eller flere euforiserende stoffer.

Den 28-årige havde dog ikke tænkt sig stiltiende at tilbringe lillejuleaften hos politiet. I forbindelse med anholdelsen var han meget aggressiv og truede verbalt de tilstedeværende politifolk, oplyser vagtchef Jesper Pedersen, Fyns Politi.

Derfor kan manden nu gå julen i møde med sigtelser for både spirituskørsel, kørslen i narkopåvirket tilstand, samt vold og trusler mod politiet. Han blev løsladt efter afhøringen, men kan vente et retsligt efterspil.

28-årig kørte vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce