27-årig fængslet efter vold og trusler


27-årig fængslet efter vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gik amok i Ejby - slog på to unge kvinder, den ene hans kæreste, og truede tre andre med en kniv

EJBY: En 27-årig mand blev i går fængslet i foreløbig fire uger, efter at han gik amok natten til lørdag ud for værtshuset Sidesporet i Nørregade.

Manden, der bor i Fredericia, er sigtet for vold mod sin kæreste, grov vold mod en anden ung kvinde, trusler mod tre andre - samt hærværk og ulovlig våbenbesiddelse. Han blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør søndag middag.

Ifølge Aksel Søgaard, vagtchef ved Fyns Politi, begyndte balladen ved godt halv to-tiden om natten, da der opstod uroligheder på gaden ud for Sidesporet. Her trak den 27-årige pludselig en medbragt kokkekniv mod tre personer.

Han brugte dog ikke kniven til andet end at true med. Men da der straks efter kom en ung kvinde ud fra Sidesporet, gik han løs på hende. Ikke med kniven - derimod gav han hende et hårdt knytnæveslag i ansigtet, så hun blandt andet flækkede et øjenbryn.

Kæresten slået

Derefter gik mandens aggressioner ud over hans egen kæreste. Hun fik et slag med flad hånd på siden af hovedet.

Politiet blev alarmeret straks efter voldsomhederne.

- Vi sendte to hundevogne og en patruljevogn fra Middelfart til stedet. Den 27-årige var der stadig, da vi ankom, og han blev anholdt og kørt til stationen, fortæller vagtchef Aksel Søgaard.

Den voldsomme mand kunne dog ikke umiddelbart afhøres om, hvad der var foregået. Dertil var han for beruset. Han blev derfor anbragt i detentionen, hvor han fik lov at sove sin brandert ud.

Kvinde på skadestuen

Da han blev pågrebet, var han i besiddelse af en springkniv, og derfor er han også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Hans kæreste, der fik en lussing, slap fra overfaldet uden skader.

Men den unge kvinde, som han slog i ansigtet, måtte bagefter til behandling på skadestuen.

Under sit raserianfald fik den aggressive fredericianer desuden smadret en rude i et nærliggende hus, hvilket af politiet rubriceres som hærværk.

27-årig fængslet efter vold og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce