Stort krydstogtskib lægger til kaj i Fredericia næste år

Både Middelfart og Fredericia har drømt om det. Nu er drømmen gået i opfyldelse for Fredericia. Til august næste år får fæstningsbyen besøg af det 264 meter lange krydstogtskib ”Legend of the seas”.

Det er det første anmeldte krydstogtsanløb i Fredericia, siden ADP, Associated Danish Ports, som driver havnene i Middelfart, Fredericia og Nyborg, i 2012 begyndte arbejdet med det nye forretningsområde.

-Vi er derfor i ADP meget stolte over at kunne bringe denne nyhed, da udviklingen af en ny krydstogtsdestination normalt ikke er noget, der sker i løbet af så kort tid, udtaler Ole Haugsted Jørgensen, salgschef hos ADP i en pressemeddelelse.

Skibet kan rumme 2000 gæster og 700 besætningsmedlemmer og vil fra sin kajplads i Fredericia utvivlsomt sætte sit præg på kigget fra Fyn til Jylland i august 2014.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør i Middelfart siden 2011. Ansat på redaktionen siden juni 2007. Uddannet journalist i 2003 og har arbejdet med lokaljournalistik lige siden. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder.