Tredje udgave af Strandvejsløbet skydes i gang i Middelfart lørdag kl. 11

Cirka 2300 motionsløbere stiller til start, når Strandvejsløbet skydes i gang under Den Ny Lillebæltsbro i dag kl. 11. Det er tredje gang, Strandvejsløbet finder sted på den naturskønne rute langs Lillebælt, hvor løberne samtidig kan beundre de store, flotte villaer med havudsigt. Arrangørerne - som er Lillebælt Halvmarathon og Strib Idrætsefterskole - sørger for live musik og god stemning på ruten, der har mål, hvor den starter - under broen.

Sidste år blev det danske mesterskab på 10 kilometer landevej for første gang afholdt i forbindelse med Strandvejsløbet, og det blev en så stor succes, at det gentages i år.

Så når de omkring 2300 løbere i Strandvejsløbet er kommet i mål ved 12-tiden, tager eliten over. En række af landets bedste løbere - heriblandt sidste års mestre hos begge køn - står klar på målstregen, når DM skydes i gang. Kvinderne ´sendes af sted kl. 12.40, mens starten for herrerne går kl. 13.30.

Både Strandvejsløbet og DM i 10 kilometer landevej kan følges live på nettet via www.strandvejslobet.dk.

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.