2200 til Strib Vinterfestival

Strib Vinterfestival var velbesøgt, og det giver grobund for endnu en udgave næste år - i givet fald nummer 23 i rækken.
Foto: Peter Leth-Larsen.

2200 til Strib Vinterfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er udsigt til overskud i Strib - og til nok en festival næste år

Strib: Selv om ledere og hjælpere ved Strib Vinterfestival i går var nået til den knap så sjove del af arbejdet - nemlig oprydningen - så var stemningen tæt på salig omkring Strib Skole.

- Det har været en fantastisk festival. Stemningen har været så hyggelig alle dagene, og vi begynder allerede nu at få beskeder fra musikere, hvor de takker for en god weekend, fortæller Mona Jensen fra GUF - foreningen bag festivalen.

Og med 2200 solgte koncertbilletter ligger årets festival ikke blot 400 billetter over 2009-udgaven - den gør også, at Mona Jensen godt tør love, at der også bliver en Strib Vinterfestival næste år.

- Jeg har ikke noget overblik over størrelsen af overskuddet, for vi har også haft nogle ekstraudgifter på grund af vejret, lige som vi har haft indskrænkede åbningstider. Men et overskud skulle der gerne blive. Ikke mindst fordi vi jo bruger det til gratiskoncerter resten af året, siger Mona Jensen.

Den næste af slagsen finder i øvrigt sted 17. marts, når Michael Boesen-trio spiller i Strib Forsamlingshus.

250 hjælpere har været igang i løbet af weekenden.

De er for de flestes vedkommende lokale.

- Men vi har også nogle, der efterhånden hjælper til i både Skagen, Tønder og hos os. Dem er vi også glade for, for de har det, vi kalder for "festival-ånd". Samtidig har vi haft nye, unge hjælpere med i år, som har meldt sig via vores hjemmeside. Det er også rigtigt dejligt, for vi skal jo også tænke på fremtiden, siger Mona Jensen.

GUF afslutter regnskabsåret 31. marts, så senest her skal bundlinje-resultatet for vinterfestival ligge klar.

2200 til Strib Vinterfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce