En ung mand fra Middelfart risikerer at skulle en tur bag tremmer, når han onsdag står foran en dommer ved Retten i Odense tiltalt for to tilfælde af vold samt hærværk og hashbesiddelse.

Middelfart: Onsdag står en 19-årig mand fra Middelfart tiltalt ved Retten i Odense for flere overtrædelser af straffeloven - heriblandt vold - mod to forskellige borgere i Middelfart.

Anklagemyndigheden ved Fyns Politi går efter fængselsstraf til manden, der har erkendt sig skyldig i to af de fire forhold, han er tiltalt for - nemlig at han tilbage i januar smadrede ruden i terrassedøren til hans mors hjem, hvorefter han blev stoppet af politiet omkring klokken 13 den 15. januar, og man fandt 1,22 gram hash på ham.

Således erkender den 19-årige mand at have begået hærværk og have været i besiddelse af euforiserende stoffer.

Til gengæld har han ikke forud for retsmødet onsdag tilkendegivet at have udøvet vold mod to forskellige personer den 10. juni 2017, som anklagemyndigheden ligeledes har tiltalt ham for.

Den pågældende sommerdag - omkring klokken 20.50 - skulle manden nemlig have gået et skridt videre i en konfrontation med sin mor, da han møder hende og hendes veninde i en gårdhave, idet han ifølge anklagemyndigheden nikker sin mors veninde en skalle. Og da en forbipasserende mand forsøger at komme dem til undsætning, får han til gengæld tildelt et knytnæveslag i hovedet af den 19-årige.

Anklagemyndigheden forventer, at der falder dom i sagen onsdag.

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
2
Nikkede mors veninde en skalle - men undgår fængsel

Nikkede mors veninde en skalle - men undgår fængsel