17-årig mistænkes for overgreb mod 10-årig


17-årig mistænkes for overgreb mod 10-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung mand har angiveligt forgrebet sig tre gange mod 10-årig. Begge bor samme sted

MIDDELFART: Tre overgreb mod en 10-årig dreng i løbet af 14 dage. Det er hvad Fyns Politi mistænker en 17-årig ung mand for at stå bag.

Drengene er anbragt på det samme bosted i Middelfart Kommune.

- Der er ikke tale om fuldbyrdet voldtægt. Det er en anden form for overgreb, fortæller lederen af den institution, drengene bor på.

- Det blev opdaget lørdag aften, da den yngste dreng fortalte om hemmeligheden, som det skulle have været, til en ansat, fortsætter lederen.

Derefter blev politiet tilkaldt, og dagen i går gik med afhøring af den 17-årige, mens den 10-årige blev kørt til undersøgelser på Odense Universitetshospital.

Ifølge Fyns Politi er den 17-årige lettere retarderet, og efter endt afhøring blev det besluttet ikke at fremstille den unge mand i grundlovsforhør med henblik på at varetægtsfængsle ham.

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi Jesper Fält Jensen har den 17-årige medgivet, at der er noget om anklagerne mod ham - uden at det dog kan tolkes som en decideret tilståelse.

Ingen anelse

Selv om de tre overgreb skulle have fundet sted over en periode på to uger, havde ingen af de ansatte på drengenes bosted bemærket noget som helst.

- Så havde vi selvfølgelig grebet ind, siger lederen af institutionen.

I dag får den 17-åriges hjemkommune til opgave at finde et nyt opholdssted til ham. Af hensyn til de implicerede parter holdes navnet på drengenes bosted anonymt.

17-årig mistænkes for overgreb mod 10-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce