14-årig med til groft røveri


14-årig med til groft røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RULLEFORRETNING: 62-årig mand slået ned efter værtshusbesøg
MIDDELFART/VEJLE: En 14-årig dreng fra Middelfart var natten til onsdag deltager i et ualmindelig groft røveri mod en 62-årig mand i Vejle. Foruden den 14-årige middelfart-dreng blev også to 15-årige fra henholdsvis Kolding og Fredericia anholdt sammen med en fjerde - en 18-årig fra Kolding.

Den 18-årige fik senere lov at gå, da det efter politiafhøringerne stod klart, at han ikke direkte havde deltaget i det voldsomme røveri.

Ifølge vagthavende hos kriminalpolitiet i Vejle var der tale om en såkaldt "rulleforretning", der udviklede sig så voldsomt og dramatisk. Hensigten for de unge røvere med at tage til Vejle var at finde en værtshusgæst, det ville være nogenlunde nemt at snuppe penge fra.

Den 62-årige mand, som herefter blev udset, forlod ved 01-tiden et værtshus i Vejle. Herefter blev han overfaldet af de unge, som ifølge vidner både slog, sparkede og kastede med sten.

Den hårde medfart efterlod den 62-årige mand med brud på albue, tommelfinger og næse samt hjernerystelse. Han er indlagt på sygehuset i Vejle, men har ingen erindring om den voldsomme episode.

Fængslet

De to 15-årige blev begge i går eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Vejle. Her blev begge fængslet til den 10. august.

Den 14-årige er blevet overdraget til de sociale myndigheder i Middelfart.

Det kan ikke oplyses, om han i forvejen er kendt i kriminel sammenhæng. Chefen for socialforvaltningen i Middelfart, Bente Meunier, kan kun i generelle vendinger udtale sig om, hvordan forvaltningen håndterer sådanne sager.

- Der er hver gang tale om en konkret vurdering i det enkelte tilfælde, hvor det efter samtale med en socialrådgiver bliver bestemt, hvilke foranstaltninger der skal sættes i værk for at hjælpe og handle mest hensigtsmæssigt, siger Bente Meunier.

14-årig med til groft røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce