1072 kilometer på 24 timer


1072 kilometer på 24 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37 roere fra Strømmen med i årets "Kajak Le Mans"

MIDDELFART: Det lød meget hyggeligt med dem, der var roet forbi lørdagens Rock Under Broen. Det lød også tilpas besnærende at høre om sidste års vinder Martin Kristensen, der i år roede blot en enkelt kilometer, fordi han ville have sin søn, Lukas, med til begivenheden for første gang.

Men da formand Mogens K. Hansen begyndte på fortællingerne om nattens strabadser for Bent Bøgh Pedersen, der var gået sukkerkold ved Strib Fyr og havde været på vandet i fem, nattemørke timer, og da han fortsatte med beretningen om Søren Als' og Brian Salomonsens 38 kilometer lange tur i lige så mulmt et terræn, lå tanken om det rene vanvid ikke langt væk.

Men i kajakklubben Strømmen er "Kajak Le Mans" en begivenhed, der i nu 10 år har trukket medlemmer af huse, og døgnet mellem lørdag og søndag var ingen undtagelse.

I 24 timer var der konstant roere på vandet, og i alt 37 medlemmer af klubben nåede at give en pagaj med i de 1072 kilometer, det i alt blev til.

Det var lidt færre end sidste år, men der var også færre med - måske på grund af dato-sammenfaldet med førnævnte rockfest.

Henriksen vandt

Formand Mogens K. Hansen overnattede i klubhuset og sørgede for mad og et vågent øje til, at alle mænd og kvinder kom sikkert i mål.

Jørgen Henriksen vandt årets konkurrence med 102 kilometer på vandet, og han kan nu forvente at få sit billede hængt op ved siden af de ni forrige vindere på væggen i klubhuset hos Strømmen.

- Vi begyndte i 1998 for at lave et arrangement, der kunne samle medlemmerne. Men der gik jo hurtigt konkurrence i det, siger Mogens K. Hansen.

De er gale, de roere. Og næste år gør de det nok igen.

1072 kilometer på 24 timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce