- Jeg laver tricks som Schmeichel

Der bliver fintet til den store guldmedalje på boldbanen ved Nørre Aaby Idrætsklub. Casper Cramer til venstre har sammen med 56 andre børn været på fodboldskole siden mandag.
Foto: Hans Østergaard.

- Jeg laver tricks som Schmeichel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Casper Cramer har sammen med 56 andre børn trænet fodbold hele ugen på Nørre Aaby Idrætsklubs baner

Nørre Aaby: - Vi kan godt slå dem, kom så.

Casper Cramer på otte år fra Nørre Aaby har selvtilliden i orden. Det er hans tur til at spille mod et par af de andre fra fodboldskolen. Og her sidst på ugen er der kommet et par finter mere på repertoiret.

I alt 57 børn i alderen 8-14 år har de seneste fire dage praktisk talt uafbrudt været i berøring med en fodbold.

Rammer præcist

Det har givet dem en masse nye tricks at vise frem. Og fornyet selvtillid.

- Jeg har lært en masse tricks, angrebsspil og at ramme bolden præcist, fortæller Casper Cramer, der dog, selv om han har lært meget, udøver selvkritik på eget spil i bedste sportskommentatorstil.

- Jeg er rigtig god på målet, men mangler stadig en del ude på banen. Men samlet set er der jo stadig rigtig meget at lære begge steder, erkender han.

Fodboldidoler har han rigtig mange af, og dem han fremhæver, forsøger han gerne at lægge sit eget spil op ad, fortæller han.

- Blandt mine favoritspillere vil jeg nok sige Luca Toni, der er en italiensk spiller. Hans finter er gode, og så dribler han meget godt. Blandt målmænd synes jeg, Kasper Schmeichel er rigtig god, så ham prøver jeg at efterligne lidt.

Kamp mod forældrene

Senere på eftermiddagen får børnene lov at tæske forældrene på grønsværen, så her bliver der tid til at efterligne de professionelles finter.

- De er inviteret til en kamp, så de kan se, hvad det er, vi går og laver, fortæller John Kaspersen, der på niende år er fodboldskoleleder.

Det er DBU, der står bag fodboldskolerne i hele landet, og i år har det hidtil største antal klubber valgt at afholde fodboldskole. Hele 238 steder i landet har børn forbedret boldhåndteringen i sommerferien.

- Jeg laver tricks som Schmeichel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce