43-årig mand varetægtsfængslet: Sigtet for at blotte sig i toget, i brugsen og i søbad

Den sigtede mand havde selv fået en aftale i stand med en læge på Psykiatrisk Afdeling i Middelfart inden grundlovsforhøret og var derfor indstillet på en surrogatfængsling på samme afdeling. Foto: Peter Leth-Larsen

43-årig mand varetægtsfængslet: Sigtet for at blotte sig i toget, i brugsen og i søbad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand fra Nørre Aaby er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger for en række blufærdighedskrænkelser, der skal være begået dels i Nørre Aaby og i tog på Vestfyn og dels i byen Jels mellem Vejen og Vojens.

En 43-årig mand fra Nørre Aaby er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for en række blufærdighedskrænkelser og et røveri. Grundlovsforhøret ved Retten i Odense fik en turbulent start, hvor den sigtede gik rundt og tog sig til hovedet, mens han højlydt brokkede sig over at høre stemmer. Det lykkedes dog dommeren at tale manden til ro, efter han under en kort pause havde fået mulighed for at ryge en cigaret.

Både anklageren og den sigtede foretrak en surrogatfængsling på psykiatrisk afdeling, og det blev også resultatet af grundlovsforhøret. Den 43-årige vil blive indlagt i Middelfart, så snart det er muligt.

Ifølge anklagemyndigheden har manden fire gange blottet sig for piger og kvinder på regionaltoget på strækningen mellem Middelfart og Odense. Episoderne skal have fundet sted i efteråret, og mens manden nægter overhovedet at have rejst med tog i den periode, har adskillige unge piger forklaret noget helt andet til politiet.

Blandt andet en 14-årig pige, der i toget mod Ejby så ham sidde i nærheden med sin halvt erigerede penis fremme. Den var stadig ikke pakket væk, da hun senere gik forbi ham på perronen, har hun fortalt politiet. Under en anden episode i toget på Vestfyn skal han have overfaldet en kvinde og frarøvet kvinden hendes telefon.

Og i Super Brugsen i Nørre Aaby anmeldte en medarbejder, at manden havde stået i køen og købt en Lotto-kupon, mens hans lem hang frit fremme ud af bukserne.

Det nægtede den 43-årige under grundlovsforhøret, ligesom han i øvrigt nægtede alle ni forhold.

Blottede sig i jysk søbad

En del af anklagerne mod ham stammer fra slutningen af maj, hvor han boede i en sydjysk by. I et søbad i Jels, mellem Vojens og Vejen, skal manden flere gange have blufærdighedskrænket andre gæster. Blandt andet en gruppe piger på 11 år.

Det nægter manden, der forklarede, at han havde soleksem på låret, som han kløede i. Pigerne derimod har fortalt, at manden havde spidsen af sit lem stikkende ud af badeshortsene, og at han pillede ved sig selv foran dem. Ligesom han senere skal have taget lemmet frem og hev i det.

Endelig har en nabo fra tiden i Jylland meldt ham til politiet, fordi han angiveligt sad nøgen i sin have og onanerede, mens kvinden havde sit barnebarn på besøg. Manden forklarede, at naboen ikke burde kunne se noget for en høj hæk.

Forsvareren mente, at den 43-årige skulle løslades, men han blev altså varetægtsfængslet fire uger. Han er fem gange tidligere blevet straffet for blufærdighedskrænkelse og har været i sexologisk behandling.

Under grundlovsforhøret gav manden samtykke til at få lavet en ny mentalerklæring, ligesom han også gav politiet tilladelse til at ransage sit hjem ved anholdelsen onsdag.

43-årig mand varetægtsfængslet: Sigtet for at blotte sig i toget, i brugsen og i søbad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce